WMS WarehouseMaster

Ten behoeve van logistieke dienstverleners, transporteurs, expediteurs en verladers heeft TransportMaster.com naast het transport management systeem ook software voor het warehouse ontwikkeld. WarehouseMaster is het product van ruim 30 jaar ervaring in de logistieke sector. Het resultaat is een zeer compleet en flexibel WMS dat modulair is opgebouwd, bedoeld voor het inslaan, uitslaan, overslaan en opslaan van goederen. Ook  partijenregistratie, THT-datum, accijnzen, gevaarlijke stoffen, prijsafspraken en douanedepot zitten in het pakket.


De warehouse-functionaliteit is volledig geïntegreerd binnen ons TMS TransportMaster. Stamgegevens worden centraal beheerd; op basis van een inslag- of uitslagorder kan snel een transportorder worden aangemaakt.

Dankzij de modulaire opzet kunt u de toch al uitgebreide warehouse management software naar behoefte uitbreiden met één of meer modules. Op die manier betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. Ons systeem is daardoor geschikt voor alle logistieke dienstverleners, transporteurs, expediteurs en verladers met opslag.

   
 
 

WMS-systeem WarehouseMaster

De totaaloplossing voor uw warehouse.
Bestemd voor logistieke dienstverleners, transporteurs, expediteurs, verladers en andere ondernemingen met opslagmogelijkheden.

  • integratie met mobiele oplossingen voor o.a. goedereninslag, orderpicken en cycle counting
  • douane-entrepot
  • accijns registratie
  • gevaarlijke stoffen
  • groot aantal uitbreidingsmodules

Voor meer informatie over ons WMS-systeem WarehouseMaster kunt u onze brochure aanvragen via onze Documentatie pagina. Of bel naar 085 - 273 19 64 en maak een afspraak met één van onze consultants. Zij kunnen u advies geven dat is toesgesneden op uw bedrijfssituatie.