Nieuw in AccountView 10a

TransportMaster kan u helpen met de installatie van de nieuwste versie van AccountView. Vanaf november is versie 10a van AccountView beschikbaar. In deze nieuwe versie is weer een groot aantal vernieuwingen en verbeteringen verwerkt.


Zo wordt in deze versie van AccountView een nieuwe Visma-dienst voor betaallinks geïntroduceerd. Door deze dienst kunt u betaalde links en QR-codes opnemen in de verkoopfacturen of aanmaningen die u genereert vanuit AccountView. U hebt alleen een Mollie-account nodig om hiermee aan de slag te gaan. Verder is deze versie klaar voor de nieuwe Visma Scanner app die binnenkort beschikbaar komt. Ook worden in deze versie de boekingsvoorstellen verder verbeterd. U kunt nu instellen tot welk maximumbedrag per crediteur er automatisch geaccepteerd mag worden en facturen van nieuwe crediteuren kunt u blokkeren voor automatische betalingen. Een compleet overzicht vindt u in dit dokument.

Via TransportMaster kunt u de licentie aanvragen voor AV versie 10a en desgewenst assisteren we bij de update. Stuur ons een e-mail of bel 085 - 273 19 64.