Mobile Warehouse

Met de module Mobile Warehouse sturen bedrijven met opslag opdrachten direct vanuit het WMS naar handheld scanners of een Android mobiel in het magazijn. De module maakt papieren (bijna) overbodig en dankzij de controlefuncties wordt het aantal fouten verminderd.

Haal meer uit uw scanners

Magazijnmedewerkers loggen in op de scanner of mobiele telefoon en krijgen automatisch taken die aan haar of hem zijn toebedeeld te zien. Ze kunnen ook kiezen uit een lijst met algemene taken. Algemene taken zijn bijvoorbeeld goederenontvangst, inventariseren, palletiseren en laden vrachtwagen. Dit zijn taken die door elke medewerker uitgevoerd kunnen worden op het moment dat het nodig is.

Andere taken worden door de administratie vanuit het WMS gestuurd naar een specifieke medewerker of naar een groep medewerkers. Medewerkers krijgen dan taken vanzelf op hun apparaat te zien. Het gaat dan om taken als palletverplaatsing of artikelverplaatsing waarbij pallets en artikelen van de ene naar de andere locatie verplaatst moeten worden. Ook orderpicken is zo’n taak, waarbij artikelen voor een specifieke uitslagorder moeten worden verzameld en weggebracht naar een locatie waar de order gecontroleerd en verpakt kan worden.

De module Mobile Warehouse van TransportMaster maakt de kans op fouten kleiner, zorgt voor minder papier en draagt bij aan een efficiëntere werkwijze. De taken kunnen worden aangepast aan de wensen van uw warehouse. Elk magazijn heeft tenslotte een eigen werkwijze.