Terugblik op de ICT & Logistiekbeurs 2021

Transportmaster ICT & Logistiekbeurs 2021

 

Afgelopen week stond TransportMaster.com op de ICT & Logistiekbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. We hebben een hele leuke beurs gehad en mochten heel wat bezoekers in onze stand ontvangen. Klanten die langskwamen voor een praatje, met vragen en voor een kopje koffie, geïnteresseerden voor een TMS of WMS demo en studenten voor een studie-opdracht. In een demo konden wij allerlei facetten van ons TMS en ons grafisch planbord laten zien en ook van onze nieuwe chauffeurs app bijvoorbeeld.
Denkt u nu "wat jammer dat ik dat gemist heb", dan kunt u natuurlijk een afspraak met ons maken voor een online demo of een demo bij u op locatie.

Transportmaster ICT & Logistiekbeurs 2021

Transportmaster ICT & Logistiekbeurs 2021
   

 

TransportMaster ziet u graag op de ICT & Logistiekbeurs

Op woensdag 10 en donderdag 11 november 2021 zijn wij van de partij op ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht! Komt u ook? ICT & Logistiek is dé vakbeurs voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten. De beurs is gericht op logistiek- en IT-professionals die werkzaam zijn in de supply chain en op zoek zijn naar oplossingen, toepassingen en diensten om slimmer en efficiënter te werken. Dan bent u bij TransportMaster aan het goede adres. U vindt ons op stand D095 in hal 1. Kom langs om kennis te maken, bij te praten, voor een demo of gewoon voor een kopje koffie.

Aanmelden kan gratis. Tot ziens op 10 of 11 november.

 

Germo Logistics kiest voor TMS TransportMaster

Germo Logistics is gespecialiseerd in vloeibaar tanktransport, zoals vloeibare levensmiddelen, veevoerproducten en RMO transport. Vanuit hun standplaats in Lochem rijden dagelijks 32 goed uitgeruste tankwagens naar klanten in binnen- en buitenland.

Onlangs heeft Germo Logistiek gekozen voor TransportMaster in combinatie met AccountView, de financiële software van Visma Software. Elke medewerker kan vanaf elke plek met een netwerkverbinding werken met TransportMaster omdat TransportMaster via een cloudserver als published app wordt aangeboden. Wij heten Germo Logistiek van harte welkom!

Strafpunten in ERRU

Op 1 maart treedt het European Register of Roadtransport Undertaking in werking, ofwel ERRU. ERRU is een Europees netwerk van nationale sanctieregisters waarin vervoersovertredingen als strafpunten worden opgenomen. Op die manier kan op geharmoniseerde wijze de betrouwbaarheid van vervoerders en vervoersmanagers worden beoordeeld. Dat moet leiden tot effectieve handhaving en .... . Lees het hele artikel

AccountView 11.0 is uit

In AccountView 11.0 is veel gewijzigd. Het valt direct op dat het uiterlijk van AccountView veranderd is. De leesbaarheid en het gebruikersgemak zijn beide verbeterd.
Zo is het voor gebruikers mogelijk om tekstgrootte en regelafstand zelf in te stellen. Het geheel ziet er duidelijker uit doordat er meer kleuren worden gebruikt en gebruikers kunnen kiezen tussen meerdere, persoonlijke kleurenthema's.
Verder kunnen de meest gebruikte weergaven op de werkbalk geplaatst worden, kunnen zoeken en snelselecteren nu eenvoudig naast elkaar worden gebruikt en is de herkenningsgraad van bankmutaties verder verbeterd.

Dit is een kleine greep uit de vele wijzigingen die zijn doorgevoerd. Hier kunt u alle wijzigingen bekijken. Wij zijn in elk geval enthousiast over de verbeteringen.

Ondertussen is TransportMaster versie 11.0 bijna klaar om getest te worden. Meer nieuws hierover volgt binnenkort.

 

Lusocargo kiest voor TMS TransportMaster

Lusocargo Holland bestaat al bijna 30 jaar. Ze rijden vrijwel dagelijks op Portugal met voornamelijk LTL- en kleine groupageladingen. Vanuit Portugal rijdt Lusocargo op bijna alle Europese bestemmingen, Maghreb-landen en Turkije. Sinds 2015 onderhoudt Lusocargo een containerservice op Ierland.
Lusocargo kiest voor het TMS-systeem van TransportMaster in combinatie met AccountView van Visma Software. Elke medewerker kan vanaf elke plek met een netwerkverbinding werken met TransportMaster omdat TransportMaster via een cloudserver als published app wordt aangeboden. Verder hebben zij gekozen voor de handige TransportMaster Chauffeurs App, waarmee chauffeurs snel hun laad- en losacties en scans van vrachtbrieven en CMRs doorsturen aan kantoor. Ook kunnen chauffeurs hun dagplanning eenvoudig inzien.

TVL voor transportsector

Bedrijven in de transportsector die worden getroffen door de coronacrisis kunnen in het vierde kwartaal van 2020 ook gebruik maken van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL). Volgens de overheid is deze steunmaatregel in principe éénmalig en alleen voor dit kwartaal.
 
Voor deze eenmalige verbreding van de TVL is 140 miljoen euro gereserveerd. Ondernemers kunnen naar verwachting vanaf half november een aanvraag indienen bij RVO. Op de website van RVO kunt u meer lezen over de voorwaarden en de aanvraag.
 
 
 

Emissievrije zones in steden

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft deze week bekend gemaakt dat steden vanaf 1 januari 2025 emissievrije zones mogen invoeren. Veel gemeentes willen dat doen. Ze moeten dan wel in 2021 al aangeven om welke gebieden het precies gaat, zodat ondernemers zich hierop kunnen voorbereiden. Alle bestel- en vrachtauto’s die rondrijden in de zero-emissiezone moeten vanaf 1 januari 2030 zero-emissie zijn. Nieuwe bestel- en vrachtauto's die in de emissievrije zones rondrijden, moeten vanaf 1 januari 2025 zero-emissie aan de uitlaat zijn.
 
Lees het hele artikel op TTM.

 

 

Pagina's

Abonneren op TransportMaster.com RSS