Microsoft stopt ondersteuning Windows 7 en Windows Server 2008

Op 14 janauri 2020 stopt Microsoft met het ondersteunen van Windows 7 en van Windows Server 2008. Deze applicaties zijn volgens Microsoft aan het einde van hun ondersteunende levenscyclus gekomen. Dit betekent dat er vanaf die datum geen nieuwe beveiligingsupdates meer zullen worden uitgebracht voor die versies. Op de website van Microsoft kunt u meer informatie vinden over wat het einde van de ondersteuning voor u betekent. Klik hier voor Windows 7 en hier voor Windows Server 2008.

Als u één van deze producten gebruikt, adviseert Transportmaster u in elk geval vóór 14 januari a.s. een update uit te voeren naar een hogere versie van Windows .

WMS module voor Mobile Warehouse nu beschikbaar

WMS WarehouseMaster is helemaal klaar voor het Mobile Warehouse. Magazijnmedewerkers kunnen vanaf een centrale plek worden aangestuurd. Zij ontvangen instructies op een mobiel apparaat, bijvoorbeeld een smartphone of handheld scanner. Zo zien zij wanneer ze waar en wat moeten gaan stikkeren, picken, uitpakken of laden. Uiteraard kunnen ook barcodes worden gescand. Met de module Mobile Warehouse wordt de interne communicatie van het warehouse een stuk efficiënter.

Rutom Cargo kiest voor TransportMaster en het nieuwe grafisch planbord

Rutom Cargo uit Lierop was al lange tijd op zoek naar een nieuw TMS. Ze hebben gekozen voor TransportMaster, de implementatie is inmiddels gestart. Zij werden vooral getriggerd door het volledig vernieuwde grafisch planbord VPB-II.NET dat helemaal aansluit bij hun werkzaamheden. Rutom heeft 350 opleggers en 175 trekkers en is in heel Europa actief.

Volledig venieuwd grafisch planbord: control tower voor planners

Het grafische planbord van TransportMaster, Visual Plan Board VPB.NET-II, is volledig vernieuwd. Het biedt planners een control tower van waaruit zicht kan worden gehouden op elk aspect van de planning. Alles staat op een rijtje: resources, tijdlijn, kaartmateriaal en nog te plannen trajecten.

In het grafisch planbord worden uw ingeplande ritten visueel weergegeven. Hier kunt u plannen vanaf de kaart door direct op de kaart zelf laad- en/of losstops aan te wijzen. Te plannen trajecten worden uit de lijst met resources op de tijdlijn gesleept, waarna de rit direct op de kaart getoond kan worden. Er is een volledige en directe koppeling met kaartmateriaal waarin wijzigingen direct zichtbaar worden. Alle onderdelen van het visuele planbord zijn aan uw wensen aan te passen en per gebruiker in te stellen.

Hier kunt u onze productbrochure aanvragen.

 

 

 

Afvalstromen geautomatiseerd bij TST

Transport Service Terschelling (TST) verzorgt de afvalinzameling op het eiland Terschelling. Door TST en TransportMaster zijn de processen verregaand geautomatiseerd. Hiermee wordt veel tijdwinst geboekt.Dankzij standaard zendingen worden in te voeren gegevens tot een minimum beperkt, wat de kans op fouten heel klein maakt. "En dat is best bijzonder" aldus Kees Klijn, directeur van TST. Lees hier meer.

Nieuw in AccountView 10

Vanaf vandaag is AccountView 10 beschikbaar. De komende weken zal AccountView 10.0 gecontroleerd worden uitgegeven door Visma. Na de "controlled release"-periode zal deze versie standaard worden uitgeleverd. Als het zo ver is, kunt u de installatielinks via onze website downloaden.

AccountView 10.0 komt er aan!

De Nederlandse versie van AccountView 10.0 is uitgebracht. De komende weken gebeurt dat nog gecontroleerd, waarna de versie standaard wordt uitgeleverd. De internationale versie van AccountView 10.0 wordt over enkele weken verwacht. In 10.0 wordt het eenvoudiger om licentiegegevens in te voeren, worden bankafschriften nog efficiënter afgehandeld en is de herkenning van btw in elektronische facturen verbeterd, om maar een paar verbeterpunten te noemen. Meer info volgt binnenkort.

Reactie op nep nieuws door concurrent

Vandaag is ons ter ore gekomen dat één van onze concurrenten het bericht verspreidt dat Visma met AccountView zou gaan stoppen. Wat dan weer de vraag opriep wat TransportMaster zou gaan doen. Dit bericht klopt absoluut niet. Het is nep nieuws. TransportMaster is volop bezig met nieuwe ontwikkelingen, zoekt nieuw personeel en bereidt zich voor op de volgende ICT & Logistiekbeurs in Utrecht. Ook Visma geeft aan helemaal niet te gaan stoppen. Zij brengen binnenkort versie 10.0 uit! Wij betreuren de onrust die deze valse berichtgeving mogelijk bij onze klanten teweeg heeft gebracht.

Pagina's

Abonneren op TransportMaster.com RSS