TMS-systeem TransportMaster

Ons TMS-systeem TransportMaster is bedoeld voor transporteurs, expediteurs en verladers. Het resultaat van ruim 30 jaar ervaring in de transportbranche is een zeer uitgebreid TMS-systeem waarmee u enerzijds uw volledige transportadministratie kunt voeren en anderzijds uw transportplanning maximaal ondersteunt.

Transportadministratie

Een goed en compleet TMS-systeem kan u erg veel tijd besparen en vermindert de kans op fouten aanzienlijk. U voert gegevens eenmalig in en kan die overal in het pakket gebruiken. Dus geen dubbel werk meer. En met de handige kopieer- en importfuncties kunt u het invoerwerk flink automatiseren. De basisfunctionaliteit van TransportMaster bevat alles wat een transport- of expeditiebedrijf nodig heeft. Binnenkomende orders vastleggen, verwerken en de te factureren orders afhandelen. De facturen verwerkt u vervolgens via uw eigen financiële applicatie in uw administratie. Uw boekhouding is dus altijd actueel.

Transportplanning

Het TMS-systeem ondersteunt de planner maximaal bij de ritplanning. Hij kan eenvoudig orders op ritten inplannen, waarbij alle relevante informatie wordt getoond. Denk aan beschikbaarheid van wagens en chauffeurs, aantal pallets, laadmeters of gewichten. Daarnaast heeft de planner inzicht in de verwachte kosten en opbrengsten van een rit, zodat hij op basis daarvan de juiste beslissingen kan nemen. Koppelingen met geavanceerde ritplanningsoplossingen zijn ook mogelijk.

Sturing voor uw wagens en uw bedrijf

Ritopdrachten, laad- en loslijsten, totaalkosten per wagen of per chauffeur, omzetgegevens per opdrachtgever, per verkoper of per afdeling, cumulatief of per periode. Alle denkbare managementinformatie is in een oogwenk beschikbaar, op het scherm of in een rapport.

 

TMS-systeem TransportMaster

Uw hele bedrijfsproces binnen één pakket.
Bestemd voor transporteurs, expediteurs en verladers.

  • volledige integratie met uw financiële pakket
  • gebruikersvriendelijke interface
  • eenvoudig aan uw wensen aan te passen
  • ondersteuning van uw complete bedrijfsvoering
  • kopen of huren
  • lokaal of in de cloud gebruiken
  • groot aantal uitbreidingsmodules

 

Vraag onze brochure aan of bel naar 085 - 273 19 64 en maak een afspraak met één van onze consultants. Zij kunnen u advies geven dat is toegesneden op uw bedrijfssituatie.