onze software


TMS

Onze TMS-klanten voeren hun volledige transportadministratie en ondersteunen hun transportplanning met ons TMS TransportMaster.

meer over TMS TransportMaster

 

WMS

In ons WMS WarehouseMaster kunt u uw volledige warehouse-administratie kwijt. WMS en TMS zijn volledig met elkaar geïntegreerd, maar staan wel op zichzelf en zijn ook los van elkaar te gebruiken.

meer over WMS WarehouseMaster

 

Planbord voor transportplanners

Transportplanners hebben alle gegevens die ze nodig hebben binnen handbereik in het grafisch planbord: de resources, de tijdlijn met de ingeplande ritten en het kaartmateriaal.

meer over grafisch planbord

         

Modulair

In de logistieke wereld is de diversiteit groot en ieder bedrijf heeft een eigen werkwijze. Daarom hebt u de keuze uit veel uitbreidingsmodules, zowel voor TMS als WMS. Zo betaalt u alleen voor datgene wat u nodig heeft.

meer over tms-modules of wms-modules

 

Uit de praktijk

TransportMaster.com heeft ruim 30 jaar ervaring in de logistieke sector. En bij ons werken mensen uit de praktijk. Zij komen uit de transportsector en hebben ervaring met logistieke processen. Dat praat wel zo makkelijk.

 

Koppelingen

Onze software is te koppelen met veel verschillende systemen van partners. Denk aan financiële pakketten, boordcomputers, scansoftware, documentmanagement of bijvoorbeeld software voor ritplanning. En wat er nog niet is, kan worden gemaakt.

meer over koppelingen

         

Alles in één

Alles vindt plaats binnen één pakket: van orderinvoer tot en met de financiële afhandeling. U voert gegevens slechts één keer in, waarna u ze overal in het systeem kunt gebruiken. Dubbel werk is verleden tijd.

 

Gebruiksvriendelijk

De software is intuïtief en eenvoudig in gebruik. Pas vensters en bijvoorbeeld rapporten aan uw wensen aan. Dat werkt fijn, scheelt tijd en vermindert de kans op fouten.

meer over vensters en rapporten

 

Maatwerk

Is al het voorgaande nog niet genoeg? Dan zorgen wij voor maatwerk. Want gemak dient ten slotte de mens.